Olen 32 vuotias sairaanhoitaja, ravintovalmentaja (Trainer4you), bloggaaja sekä somevaikuttaja. Unelmoin työskentelystä ihmisten parissa edistäen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Haluan omalla toiminnallani olla esikuva ja inspiroida muita panostamaan omaan hyvinvointiinsa ja ottamaan terveelliset elämäntavat osaksi arkea.

Kiinnostukseni hyvinvointia kohtaan alkoi lokakuussa 2017, kun päätin aloittaa oman elämäntapamuutokseni. Laitoin kertaheitoilla koko elämäni niin sanotusti uuteen uskoon. Ostin itselleni kuntosalille jäsenyyden, palkkasin personal trainerin avukseni sekä ruokavalio muutettiin terveellisemmäksi. Tuloksia alkoi tulla nopeasti; paino tippui, kunto kasvoi ja vireystila nousi.

Oman elämäntapamuutoksen aikana kiinnostuin yhä enemmän hyvinvoinnista. Maaliskuussa 2019 aloitin opiskelut Trainer 4 you:lla ravintovalmentajaksi. Itselle suurin kompastuskivi erityisesti painonhallinnassa on ollut ja varmasti tulee aina olemaan ravitsemus. Tämän vuoksi lähdin opiskelemaan enemmän ravinnosta sekä sen vaikutuksesta.

Yhtenä unelmanani on myös toimia personal trainerina. Toivon, että tämä unelma tulee toteutumaan mahdollisimman pian.

Toivon, että voin innostaa ja inspiroida sinua terveellisen elämän parissa. Haluan, että jokainen ihminen ikään, sukupuoleen ja ennen kaikkea kokoon katsomatta pystyisi nauttimaan liikunnasta ja sen tuomasta hyvästä olosta.

Seuraa minua Instagramissa: