/ elokuu 8, 2019/ Elämäntapamuutos, Ravinto, ruokaohjeet, Terveys

Itse nukun aamuisin viimeiseen minuuttiin asti, jos olen menossa aamuvuoroon. Olen surkea heräämään, joten jokainen minuutti on arvokas. Aamuvuoroaamuina en syö kotona aamupalaa, vaan vasta töissä noin klo 7.30. Usein otan jääkapista edellisenä iltana tehdyn tuorepuuron, jotta mitään ylimääräistä ei aamulla tarvitse tehdä. Tuorepuuro on myös erittäin hyvä välipala tai iltapala, ei siis pelkästään aamupala.

Ohje tuorepuuroon

Tuorepuuro on maailman helpoin tehdä ja siinä ei voi epäonnistua. Tuorepuuroon tarvitset seuraavat raaka-aineet: jugurttia (kreikkalainen /turkkilainen), kaurahiutaleita, proteiinijauhetta, chian siemeniä, loraus jotain nestettä (vesi, maito, mehu).

  1. Sekoita 2dl jugurttia, 1/2 annos proteiinijauhetta, 1dl kaurahiutaleita sekä 1rkl chian siemeniä keskenään yhteen. Jos seos tuntuu paksulta, lisää joukkoon loraus nestettä. Itse laitoin noin 2rkl luomusitruunan mehua (Foodin)
  2. Laita purkki yöksi jääkaappiin (10-12h). Illan aikana voit käydä sekoittamassa sitä muutaman kerran
  3. Aamulla puuro on valmis syötäväksi. Voit laittaa valmiin puuro päälle tuoreita marjoja sekä hedelmiä tai pähkinöitä

Valmis tuorepuuro

Oletko kokeillut tuorepuuroja? Millaisella ohjeella teet? Olisi kiva kuulla.

-Henriikka

Share this Post

1 Comment

  1. Aah, hyvä idea laittaa prodejauhetta!
    Oon tehnyt tuorepuuroa niin, että laitan kaurahiutaleita, luonnonjugurttia, jäisiä mustikoita/mansikoita/muita marjoja, tilkan hunajaa ja ehkä vähän chiansiemeniä. Ongelmana on nyt viimeaikoina ollut se, että ei oo tarpeeks ollut prodea annoksessa. Lisäänpä jatkossa prodejauhetta! Meillä on tosi miedon mansikan makuista, vois sopia hyvin. 🙂

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*